Lasten uusi alkeiskurssi alkaa marraskuun alusta

Nyt Hopotiin on lisätty lasten kahdeksan kerran alkeiskurssi maanantaihin klo 17-18 2.11.-21.12.2020. Kurssilla opetellaan hevosten käsittelyä ja ratsastusta aivan alusta lähtien. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta ei haittaa vaikka vähän olisi ratsastusta kokeillut aikaisemminkin. Ensimmäisellä kerralla harjoitellaan hevosten varustamista, taluttamista, harjaamista ja hieman kokeillaan selässä istumista. Sen jälkeen hevosten varustaminen tunnille suoritetaan jo enemmän itsenäisesti (toki avun kanssa) ja keskitytään enemmän ratsatuksen opetteluun.


Paikan kurssille voi nyt varata suoraan Hopotista https://hopoti.com/stable/TalliFludabaer-IslanninhevostalliVihdissa tai sähköpostilla tallifludabaer@outlook.com.
Mikäli kurssille ilmoittautuu 3 osallistujaa, voidaan se järjestää. Alkeiskurssi on kurssiluontoinen, joten poissaolokertoja ei voi korvata muilla tunneilla (koska vastaavan tasoisia muita tunteja meillä ei ole). Kahdeksan (8) kerran kurssin jälkeen voi jatkaa kevätkaudella viikkotunneilla, jolloin poissaolotunnit voi korvata myös muilla viikkotunneilla kevätkaudella aikana.
Mikäli kurssille ei saada tarpeeksi osallistujia eikä sitä pystytä järjestämään, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ensimmäistä kertaa. Tällöin kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä. Ikäsuositus 7 vuodesta ylöspäin.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: