Kurssit ja valmennukset

Filippa Montanin valmennukset

Filippa edustaa modernia islanninhevosratsastusta mikä perustuu hyvään hevosen biomekaniikan tuntemukseen, harmoniseen ja pehmeään ratsastukseen sekä tietämykseen hevosen oppimismekanismeista. Filippa on Islannin Hólarista valmistunut ratsastuksenopettaja, nuorten hevosten kouluttaja ja aktiivinen kilparatsastaja joka pyörittää Ruotsissa perheensä islanninhevosten treeni-ja kuntoutuskeskusta Margaretehofia. Hän on myös kouluttautunut Equiopatiksi, eli hänellä on erinomainen hevosten biomekaniikan ja anatomian tuntemus joten hän pystyy auttamaan ratsukoita hyvin kokonaisvaltaisesti.

Filippalla on myös vahva tausta klassisesta kouluratsastuksesta, portugalilainen Julio Borba on valmentanut heillä jo vuosikausia.

Kurssin sisältö:

Lauantaina 1x60min yksityisopetusta
Sunnuntaina 1x50min yksityisopetusta
Voi myös ratsastaa lauantaina 2x 30min halutessaan.
Kurssipaikan voi myös jakaa kahdelle hevoselle halutessaan.
Kurssin hinta 260,00€ sis. alv 24%.
Karsinapaikka 35€/yö

Kurssille osallistutaan omalla hevosella. Mikäli haluat tulla mukaan tallin hevosella sekin onnistuu, kysy lisää siitä Katalta.

Ajankohtaista tietoa myös Facebookin ryhmässä ”Filippa Montanin ratsastuskurssit”, liity mukaan ryhmään!

Paikkoja rajoitetusti! Sitovat ilmoittautumiset.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset Katariina Koskela, tallifludabaer@outlook.com
040-760 4646

Seuraavat valmennukset:

14-15.9.2019

9-10.11.2019

7-8.12.2019

Metsämieli

Luonto, mieli ja islanninhevonen.
Koe voimaannuttava hyvän olon hevoshetki, kun haluat rentoutua ja vahvistaa oman mielesi myönteistä virettä.
Nauti, oivalla ja inspiroidu!

Päivän teemana on kiireetön läsnäolo hevosen kanssa, rentoutuminen sekä oman mielen myönteisen vireen vahvistaminen. Teemme luonnon ja hevosten inspiroimia läsnäolo- ja mielentaitoharjoituksia sekä maasta käsin että hevosen selässä. Noin tunnin kestävä ratsastusosio edetään kokonaisuudessaan rauhallisesti käynnissä.

Metsämieli-ratsastus toteutetaan yhteistyössä Talli Fludabaerin kanssa. Hevostaitoinen, koulutettu Metsämieli-ohjaaja on koko matkan mukana kävellen. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa ratsastuskokemusta.

* Ryhmäkoko: 2 – 4 henkilöä
* Kokonaiskesto: noin 2,5 h
* Paikka: Talli Fludabaer, Tarttilantie 266, Vihti
* Hinta: 75 €/hlö (sis. alv)

Vapaat paikat ja varaukset: https://www.luonnonlahetti.fi/lomake.html?id=33161

Tutustu tarkemmin Metsämieli-menetelmään: https://www.luonnonlahetti.fi/metsamieli

Tölttikurssi

tolt

1,5h teoria islanninhevosen askellajeista

1h askellajitunti maneesissa/kentällä

1h maasto

lounas+kahvi

aamukahvi

130eur/henkilö

Osallistujamäärä 3-8,  askellajitunti ratsastetaan pienryhmässä max 4 henkilöä. Päivän aikataulu on klo 10-17. Tölttikurssi voidaan järjestää joko yhden tai kahden päivän mittaisena.

Kerää oma porukka ja sovitaan sopiva päivä.

Ratsastuspilateskurssi

Pidetty ratsastus- ja pilates-kurssi. Kurssille voi osallistua vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Kurssilla keskitytään parantamaan ratsastajan kehonhallintaan pilateksen avulla sekä maassa että hevosen selässä.

Kurssi opettaa ratsastajalle tarkkailemaan, tukemaan ja hallitsemaan kehon asentoa. Harjoitteiden avulla opitaan tiedostamaan ja linjaamaan kehoa paremmin. Oikein tuettuna selkäranka pysyy terveempänä hevosen liikkeessä ja ratsastaja pystyy liikkumaan hevosen liikkeen kanssa samaan suuntaan. Tällöin ratsastaja tuntuu hevosesta pehmeämmältä ja joustavammalta, jolloin hevonen pystyy liikkumaan vapaammin ja rennommin. Oikeaoppinen ja joustava istunta hevosen selässä on jokaisen ratsastajan avain parempaan kommunikointiin ja yhteystyöhön hevosen kanssa.

Kurssi sisältää 90min mattotunnin erityisesti ratsastajille suunnattuja pilatesharjoituksia ja 60min ratsastustunnin pienryhmässä, missä siirrämme maassa opitut asiat myös hevosen selkään, palautteen ja harjoitteita kotitreeniin ja maukkaan lounaan.

Kurssin vetäjänä toimii jo yli kymmenen vuotta ratsastajien pilatesta ohjannut Method Putkisto Pilates ja Mindfulness ohjaaja Tiina Vinnari. www.methodputkisto.com/tiinavinnari

Pilatesta varten meillä on oma tunnelmallinen pilates-studio ja ratsastus tapahtuu joko isossa maneesi tai haluttaessa kenttällä. Hinta on 100€ (sis. alv). Osallistujamäärä 4-10 henkilöä.

Kerää oma porukka ja sovitaan sopiva ratsatusta tukeva kehonhuoltopäivä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: