Tallin väki

Tallia pyörittää pitkän linjan islanninhevosharrastaja Katariina ”Kata” Koskela.

anulta pm06 006

Kata on tutustunut islanninhevosiin jo 1990-luvun alussa ja ollut aktiivisesti lajin parissa siitä asti. Hänellä on ollut useita omia hevosia ja hän on työskennellyt ulkomailla isoilla islanninhevostreenitalleilla Islannissa, Ruotsissa, Saksassa jaDSC04773.JPG USA:ssa.

Aktiivinen kilpailu-ura sijoittui 2000-luvun alkuun jolloin Kata edusti Suomea islanninhevosten maajoukkueessa neljä kertaa; Maailmanmestaruuskisoissa Tanskassa 2003 ja PM-kisoissa 2000, 2004 ja 2006. Töltti T.1 Suomen mestaruuden Kata voitti 2004 saksalaisomisteisella 1-palkinnon 5-käyntiorilla Heidar frá Holtsmula.

Vuosien saatossa myös muita mestaruusmitalleja on kertynyt eri lajeista, niin passijuoksuista, 5- ja 4-käynnistä. Kata on myös kansallinen askellajituomari ja viime vuosina hänet on nähty useammin ovaalin keskellä tuomaroiden kuin kisakentällä. Kotona kuitenkin on koko ajan ollut ratsastettavia hevosia ja oma osaamista hän on koko ajan päivittänyt erilaisissa valmennuksissa.

Koulutukseltaan Kata on valtiotieteiden maisteri ja hän onkin työskennellyt muissa kuin hevoshommissa viime vuosina, mutta nyt ryhtynyt hevostalliyrittäjäksi.

 

Tallilla pyörii myös border collie tyttö Sinna sekä kissat Kisu ja Misu. Tallille ovat tervetulleita hyvin käyttäytyvät, häiriötä aiheuttamattomat, muihin koiriin, kissoihin, hevosiin, lapsiin ym tottuneet ystävälliset koirat. Toivomme kuitenkin että alkuun ennen kuin olemme tavanneet koiran, se pidettäisiin hihnassa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: