Hinnasto

Hinnasto syksy 2021

Kausikortti 32 € / kerta
Kausikortti 2h/vko2. kausikortti -5% kausikortin hinnasta
Kausikortti 3h/vko3. kausikortti -15% kausikortin hinnasta
10x kortti (voimassa 3kk)360 € (36 € / kerta)
Irtotunti38 €
Yksityistunti70 €
Paritunti50€/hlö
Maasto38 €
Alkeiskurssi (10 kertaa)360

Kausikortin ostaja voi halutessaan ostaa kauden aikana lisätunteja samaan kausikortin tuntihintaan (32€/h) mitä tunnit maksavat kausikortilla.

Aktiivisille ratsastajille myös tarjolla toinen viikkotunti kauden ajaksi -5% kausikortin tuntihinnasta ja kolmas viikkotunti kauden ajaksi -15% kausikortin tuntihinnasta.

Ratsastustuntimme ovat kestoltaan 50-60 min. Tunnit maksetaan varauksen yhteydessä suoraan Hopotista.

Meillä käy myös Smartum- liikuntasetelit, Edenred Virike-setelit, epassi, Eazybreak sekä Tyky-setelit. Näillä maksuvälineillä ei pysty maksamaan ja varaamaan suoraan Hopotin kautta. Liikuntaseteleillä maksettaessa, maksa haluttu summa setelin toimittajan verkkomaksuna Talli Fludabaerille. Lähetä tämän jälkeen sähköpostilla kuitti maksusta ja kerro mitä halusit ostaa. Luo Hopoti-tili itsellesi ja valitse meidät suosikkitalliksesi, mikäli tätä ei ole tehty jo aikaisemmin. Tämän jälkeen me lisäämme Hopotiin tilillesi maksua vastaavan määrän tallikortteja, jotka toimivat maksuvälineenä tehdessäsi varausta Hopotista. Tämän jälkeen voit varata tunteja Hopotista tavalliseen tapaan. Mikäli haluat käyttää paperisia virikeseteleitä, niin ole silloin yhteydessä sähköpostilla tallille.

%d bloggaajaa tykkää tästä: