Hinnasto

Hinnasto kevät 2023

Kausikortti 40€ / kerta
Kausikortti 2h/vko2. kausikortti -5% kausikortin hinnasta
Kausikortti 3h/vko3. kausikortti -15% kausikortin hinnasta
10x kortti (voimassa 3kk)440€ (44 € / kerta)
Irtotunti48€
Yksityistunti95€
Paritunti65€ hlö
Maasto 2h85€

Kausikortin ostaja voi halutessaan ostaa kauden aikana lisätunteja samaan kausikortin tuntihintaan (40€/h) mitä tunnit maksavat kausikortilla.

Aktiivisille ratsastajille myös tarjolla toinen viikkotunti kauden ajaksi -5% kausikortin tuntihinnasta ja kolmas viikkotunti kauden ajaksi -15% kausikortin tuntihinnasta.

Ratsastustuntimme ovat kestoltaan 50-60 min. Tunnit maksetaan varauksen yhteydessä suoraan Hopotista.

Paritunnit ja yksityistunnit täytyy aina sopia erikseen etukäteen. Niitä pystytään järjestämään vain hyvin rajoitetusti, jos ollenkaan, koska hevosten työtunnit kuluvat normaalin viikko-ohjelman pyörittämiseen. Emme myöskään pysty järjestämään ratsastuskokeiluja, polttareita, synttäreitä tai muita räätälöityjä palveluita tai tapahtumia. Askellajikursseja ja leiriviikonloppuja ja kesällä pidempiä leirejä voidaan järjestää räätälöidysti, mutta nämäkin vain jo perustaidot osaaville ratsastajille.

Meillä käy myös Smartum- liikuntasetelit, Edenred Virike-setelit, epassi sekä Tyky-setelit. Näillä maksuvälineillä ei pysty maksamaan ja varaamaan suoraan Hopotin kautta. Liikuntaseteleillä maksettaessa, maksa haluttu summa setelin toimittajan verkkomaksuna Talli Fludabaerille. Lähetä tämän jälkeen sähköpostilla kuitti maksusta ja kerro mitä halusit ostaa. Luo Hopoti-tili itsellesi ja valitse meidät suosikkitalliksesi, mikäli tätä ei ole tehty jo aikaisemmin. Tämän jälkeen me lisäämme Hopotiin tilillesi maksua vastaavan määrän tallikortteja, jotka toimivat maksuvälineenä tehdessäsi varausta Hopotista. Tämän jälkeen voit varata tunteja Hopotista tavalliseen tapaan. Mikäli haluat käyttää paperisia virikeseteleitä, niin ole silloin yhteydessä sähköpostilla tallille.

%d bloggaajaa tykkää tästä: