Kesäleirit 2020

Kesällä järjestämme ratsastusleirejä idyllisessä maalaismaisemassa järven rannalla hyvissä puitteissa. Leirillä puuhataan ystävällisten islanninhevosten kanssa, ratsastetaan hoidetaan hevosia, vietetään tallielämää ja nautitaan hevoskesästä ja kavereista. Leirillä ratsastetaan 2h päivässä vaihtelevasti kentällä, maneesissa tai maastossa. Jokainen saa myös oman hoitohevosen leirin ajaksi. Päivittäin pidämme teoriatunnin tai käytännön opiskeluhetken esimerkiksi varusteista, hevosen pidosta, tallinhoidosta tai hevosten kanssa maasta käsin harjoitellen. Leireille on mahdollisuus järjestää monenlaista ohjelmaa, mm yömaasto, ilman satulaa ratsastusta, hevosten uittamista, tempputunti, vikellystä ja leirin lopuksi leikkimielinen leirikilpailu.

Leirillä majoitutaan tallin pihapiirissä olevassa viihtyisässä 1900-luvun hirsitalossa ”Pehtoorilassa”. Pehtoorilassa ei ole kaikkia nykyajan mukavuuksia kuten sisävessaa, mutta Pehtoorilan nurkalla on puucee, ja n 50m päässä Pehtoorilasta, tallissa on siisti kylpyhuone, suihku ja kaksi sisävessaa. Leirillä on täysihoito, päivittäin tarjotaan kaksi lämmintä ateriaa sekä aamiainen ja iltapala. Joka leirillä lämmitämme rantasaunan, josta pääsee halutessaan uimaan matalaan ja turvalliseen omaan rantaan.

Leiri alkaa ensimmäisenä aamuna klo 10 ja päättyy viimeisenä päivänä noin klo 16. Hinnat sisältävät varausmaksun 100€, eikä sitä palauteta mikäli asiakas peruu leirin. Kaikille leireille voi halutessaan osallistua myös päiväleirinä, jolloin leirin hinta on -20% alkuperäisestä (tällöin leirihinta sisältää lounaan mutta ei muita aterioita).

Kesän 2020 leirit:

1.1-5.6.ma-pe5 pvääLasten alkeis-/ perustason leirin. 8-13 vuotiaille490€
2.8-12.6.ma-pe5 pvääLasten alkeis-/perustason leirin. 8-13 vuotiaille490€
3.15-18.6.ma-to4 pvää Lasten alkeis-/perustason leiri n. 8-13 vuotiaille390€
4.23-26.6.ti-pe4 pvää Pilates & ratsastusleiri Aikuisille 490€

Kaikilla leireillä osallistujilla tulisi olla jo aikaisempaa kokemusta ratsastuksesta, alkeiskurssi käytynä tai muuta ratsastusta taustalla. Täysin ensikertalaisia emme valitettavasti voi ottaa mukaan, että leirien taitotaso pysyy riittävän samalla tasolla. Ratsastajien tulisi pystyä menemään vähintään käynnissä ja ravissa, hieman jo ohjaamaan hevosta ja liikkumaan ilman taluttajaa.

Leiri 4. Pilates & ratsastusleirillä on joka aamu 90min pilatestunti tallin omassa pilatesstudiossa. Leirin ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä on myös 1h ratsastuspilatestunti, milloin leirin aikana tapahtunutta kehittymistä voidaan hyvin seurata. Muut leirin ratsastustunnit (2h päivä) ovat ns. normaaleja ratsastustunteja. Pilatestunnit ja ratsastuspilateksen ohjaa Method Putkisto Pilates ohjaaja Tiina Vinnari.

Leirien varaus, maksu ja peruutusehdot

Leiri varataan sähköpostilla osoitteesta tallifludabaer@outlook.com. Mainitse mikä leiri, osallistujan nimi, ikä, ratsastustausta, huoltajan tiedot (mikäli osallistuja on alaikäinen), mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut huomioitavat tiedot. Kun varaus on tehty, saat sähköpostilla laskun varausmaksusta. Varausmaksun maksaminen varmistaa leirinpaikan varatulle leirille. Mikäli varausmaksua ei makseta eräpäivänä, vapautuu leiripaikka seuraavalle.  Leirin loppumaksu on mahdollista maksaa laskulla 1-2 erässä, mutta kuitenkin niin, että leiri on kokonaisuudessa maksettu ennen leirille tuloa. Useammassa erässä maksettaessa, emme peri mitään erillistä laskutuslisää. Leirimaksun loppuosuus, mikäli leiri ei jostain syystä pääse alkamaan ajallaan asiakkaan puolelta taikka keskeytyy, pyritään korvaus ensisijaisesti hoitamaan muilla leireillä tai viikkoratsastustunneilla seuraavan 6 kk aikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista palautetaan rahat vain lääkärintodistusta vastaan.

Tiedustelut leireistä:

Katariina Koskela

040-760 4646  Soittoaika ma-pe klo 12-13

tai sähköpostilla tallifludabaer@outlook.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: