Kesäleirit 2021

Kesällä 2021emme järjestä yöpyviä leirejä lapsille. Vielä on harkinnassa, että järjestäisimme päiväleirin tai kaksi, ilman majoitusta tai ruokailua. Aikuisille on suunnitteilla pilatesratsastusleiri, baana/kisatreenileiri ja viikonloppuleirejä joissa myös majoitus ja ruokailut. Voit myös kerätä oman porukan ja varata oman teeman mukaisen leirin/viikonlopun keväälle tai kesälle. Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla.

Kesällä järjestämme ratsastusleirejä idyllisessä maalaismaisemassa järven rannalla hyvissä puitteissa. Leirillä puuhataan ystävällisten islanninhevosten kanssa, ratsastetaan hoidetaan hevosia, vietetään tallielämää ja nautitaan hevoskesästä ja kavereista. Leirillä ratsastetaan 2h päivässä vaihtelevasti kentällä, maneesissa tai maastossa. Jokainen saa myös oman hoitohevosen leirin ajaksi. Päivittäin pidämme teoriatunnin tai käytännön opiskeluhetken esimerkiksi varusteista, hevosen pidosta, tallinhoidosta tai hevosten kanssa maasta käsin harjoitellen. Leireille on mahdollisuus järjestää monenlaista ohjelmaa, mm yömaasto, ilman satulaa ratsastusta, hevosten uittamista, tempputunti, vikellystä ja leirin lopuksi leikkimielinen leirikilpailu.

Leirillä majoitutaan tallin pihapiirissä olevassa viihtyisässä 1900-luvun hirsitalossa ”Pehtoorilassa”. Pehtoorilassa ei ole kaikkia nykyajan mukavuuksia kuten sisävessaa, mutta Pehtoorilan nurkalla on puucee, ja n 50m päässä Pehtoorilasta, tallissa on siisti kylpyhuone, suihku ja kaksi sisävessaa. Leirillä on täysihoito, päivittäin tarjotaan kaksi lämmintä ateriaa sekä aamiainen ja iltapala. Joka leirillä lämmitämme rantasaunan, josta pääsee halutessaan uimaan matalaan ja turvalliseen omaan rantaan.

Kesän 2020 leirit:

Leirien varaus, maksu ja peruutusehdot

Leiri varataan sähköpostilla osoitteesta tallifludabaer@outlook.com. Mainitse mikä leiri, osallistujan nimi, ikä, ratsastustausta, huoltajan tiedot (mikäli osallistuja on alaikäinen), mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut huomioitavat tiedot. Kun varaus on tehty, saat sähköpostilla laskun varausmaksusta. Varausmaksun maksaminen varmistaa leirinpaikan varatulle leirille. Mikäli varausmaksua ei makseta eräpäivänä, vapautuu leiripaikka seuraavalle.  Leirin loppumaksu on mahdollista maksaa laskulla 1-2 erässä, mutta kuitenkin niin, että leiri on kokonaisuudessa maksettu ennen leirille tuloa. Useammassa erässä maksettaessa, emme peri mitään erillistä laskutuslisää. Leirimaksun loppuosuus, mikäli leiri ei jostain syystä pääse alkamaan ajallaan asiakkaan puolelta taikka keskeytyy, pyritään korvaus ensisijaisesti hoitamaan muilla leireillä tai viikkoratsastustunneilla seuraavan 6 kk aikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista palautetaan rahat vain lääkärintodistusta vastaan.

Tiedustelut leireistä:

Sähköpostilla tallifludabaer@outlook.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: