Ratsastus- ja pilateskurssi lokakuussa

Pidetty ratsastus- ja pilates-kurssin järjestetään taas. Kurssille voi osallistua vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Kurssilla keskitytään parantamaan ratsastajan kehonhallintaan pilateksen avulla sekä maassa että hevosen selässä.

Kurssi opettaa ratsastajalle tarkkailemaan, tukemaan ja hallitsemaan kehon asentoa. Harjoitteiden avulla opitaan tiedostamaan ja linjaamaan kehoa paremmin. Oikein tuettuna selkäranka pysyy terveempänä hevosen liikkeessä ja ratsastaja pystyy liikkumaan hevosen liikkeen kanssa samaan suuntaan. Tällöin ratsastaja tuntuu hevosesta pehmeämmältä ja joustavammalta, jolloin hevonen pystyy liikkumaan vapaammin ja rennommin. Oikeaoppinen ja joustava istunta hevosen selässä on jokaisen ratsastajan avain parempaan kommunikointiin ja yhteystyöhön hevosen kanssa.

Kurssi sisältää molempina päivinä 90min mattotunnin erityisesti ratsastajille suunnattuja pilatesharjoituksia ja 60min ratsastustunnin pienryhmässä, missä siirrämme maassa opitut asiat myös hevosen selkään, palautteen ja harjoitteita kotitreeniin ja maukkaan lounaan.

Kurssin vetäjänä toimii jo yli kymmenen vuotta ratsastajien pilatesta ohjannut Method Putkisto Pilates ja Mindfulness ohjaaja Tiina Vinnari. www.methodputkisto.com/tiinavinnari

Kurssi järjestetään Talli Fludabaerissa Vihdissä, missä on oma pilates-studio ja iso maneesi sekä kenttä ratsastusta varten. Hinta viikonlopulle on 200€ (sis. alv). Kurssille voi osallistua myös tallin hevosella, hinta silloin 260€ (sis alv). Kurssille voi osallistua myös vain toisena päivänä puoleen hintaan tai jopa vain mattotunneille jos tilaa on. Tarvittaessa voi kysyä myös yöpymismahdollisuutta sekä hevosille että ihmisille.

Ilmoittautumiset Katariinalle, tallifludabaer@outlook.com.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: