Joulun välipäivien ja itsenäisyyspäivän maastot nyt Hopotissa- meillä käy nyt myös Smartum maksuvälineenä!

SONY DSC

Vakiotunnit jäävät joulutauolle 16.12. mutta ei ratsastus siihen lopu! Joulunalusviikolle on lisätty tunteja iltoihin, joten vielä ehtii käymään rästitunteja tai ottaa muutaman lisätunnin ennen joulua. Heti joulun jälkeen jo Tapaninpäivänä pääsee puolestaan sulattelemaan jouluruokia maastoretkelle. Joka päivä erilaisia ja vauhtisia maastoja tarjolla 26.-30.12. Myös itsenäisyyspäivänä 6.12. on tarjolla päiväsaikaan maastoratsastus.

Katso tunnit Hopotista ja ilmoittaudu mukaan!

Meillä käy maksuvälineenä nykyään myös Smartum, joten jos sinulla on vanhenevia seteleitä ne voi hyvin käyttää maastojen maksuun. Jos haluat maksaa Smartumeilla, ota yhteyttä Kataan (tallifludabaer@outlook.com, 040-760 4646 tai nykäise hihasta tallissa).

Kysy myös lahjakortteja joululahjaksi!

Kevään tuntikalenteri tulossa myös pian!

 

metsä2

 

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: