Kevätkauden ratsastukset jatkuvat taas

Kevään tunnit jatkuvat taas 7.1.2019. Tunneille voi tulla kerran, kaksi, joka viikko, kerran kuussa, ihan miten itselle sopii. Varausjärjestelmä Hopoti mahdollistaa joustavan varaamisen ja tuntien hallinnoimisen. Kevään aikana tulossa myös mielenkiintoisia kursseja normaalien viikkotuntien lisäksi. Maneesiin on saatu uudet loistavat valot ja uusi tie tallille on myös nyt auki, matkaa Porin VT 2:lta tallin pihaan enää 2km. Valaistua moottoritietä pääsee lähes perille asti pääkaupunkiseudun vilinästä. maneesi uus

hrinasm06iso

 

 

Kevään aikana tarjoutuu myös mahdollisuus kisaamisesta kiinnostuneille valmentautua kisoja silmällä pitäen. Mikäli olet kiinostunut harrastamaan tavoittellisemmin useamman kerran viikossa, kysy lisää, niin räätälöidään oma sopiva paketti ja kehityspolku. Mikäli kiinnostuneita tulee useita, voidaan myös järjestää oma kisaajien valmennusryhmä.

 

pilates2

Ratsastajille suunnattu pilates jatkuu taas tammikuun lopulta koko kevään torstaisin. Keväälle myös viikonlopun/yhden päivän ratsatuspilates-kursseja suunnitteilla.

Takaisin ratsaille-kurssi on tarjolla niille, jotka haikailevat uudelleen aloittavansa vanhan harrastuksensa. Viiden kerran aikana tutustumme rauhassa ja omaan tahtiin hevosten kanssa olemiseen kuunnellen kehoa ja tuntemuksia ja herättelemme pikku hiljaa mahdollisesti unohtuneita lihaksia ja taitoja. Hyvä tapa päästä takaisin lajin pariin, jonka jälkeen on helpompi jatkaa tavallisilla tunneilla.

Metsämieli-ratsastukset jatkuvat kerran kuussa koko kevään läpi ( 27.1., 2.2., 2.3., 30.3. ja 27.4). Löydä luonnon, mielen ja hevosen yhteisvoima! Metsämieli tarjoaa uusia tapoja rentoutua ja olla läsnä tässä hetkessä – yhdessä hevosen kanssa. Metsämieli-ratsastuksen aikana tehdään luonnon ja hevosten inspiroimia mielentaito- ja läsnäoloharjoituksia niin maasta käsin kuin hevosen selässä. Metsämieli on myös ihanteellinen tapa aloittaa tutustuminen hevosiin tai palata satulaan pitkän tauon jälkeen. Erinomainen ajatusten avartaja myös säännöllisesti ratsastaville!

Mikäli sopivaa ryhmää tai aikaa ei löydy, voit aina kerätä oman porukan (3-6 henkilöä) ja kysyä omaa räätälöityä tuntia ryhmälle, joko kerran tai viikoittain. Myös erilaiset yritysten ja kerhojen harrasteporukat ja virkistyspäivät ja tölttitunnit pystytään järjestämään sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: