Myyntihevosille oma sivu

Meille tuli kuukausi sitten syyskuun puolen välin paikkeilla kahdeksan uutta hevosta Islannista. Niitä on nyt päästy kaikkia ratsastamaan ja kokeilemaan ja suurin osa uusista hevosista ovatkin päässeet jo tunneillekin tutustumaan. Nyt on kuitenkin aika myydä niistä osa, osa jää meille opetushevosiksi, mutta osalle etsitään uusi koti. Kaikki nämä hevoset on Islannissa käyty kokeilemassa ja valittu lähes 40 kokeillun hevosen joukosta. Tavoitteena on ollut löytää kivoja harrastehevosia. Osalle muutto on toki ollut isompi haaste kuin toisille, ja aika näyttää mihin kenenkin kyvyt yltävät.

Esittely kaikista löytyy omalta myytihevoset sivulta mihin pääsee myös tästä linkistä: https://tallifludabaer.com/myytavat-hevoset/

Lisätietoja ja kyselyt joko sähköpostilla tai puhelimitse 040-760 4646.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: