Ratsastuspilateskurssi 30.11.2019

Pidetty ratsastus- ja pilates-kurssin järjestetään taas. Kurssille voi osallistua vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Kurssilla keskitytään parantamaan ratsastajan kehonhallintaan pilateksen avulla sekä maassa että hevosen selässä.

Kurssi opettaa ratsastajalle tarkkailemaan, tukemaan ja hallitsemaan kehon asentoa. Harjoitteiden avulla opitaan tiedostamaan ja linjaamaan kehoa paremmin. Oikein tuettuna selkäranka pysyy terveempänä hevosen liikkeessä ja ratsastaja pystyy liikkumaan hevosen liikkeen kanssa samaan suuntaan. Tällöin ratsastaja tuntuu hevosesta pehmeämmältä ja joustavammalta, jolloin hevonen pystyy liikkumaan vapaammin ja rennommin. Oikeaoppinen ja joustava istunta hevosen selässä on jokaisen ratsastajan avain parempaan kommunikointiin ja yhteystyöhön hevosen kanssa.

Kurssi sisältää 90min mattotunnin erityisesti ratsastajille suunnattuja pilatesharjoituksia ja 60min ratsastustunnin pienryhmässä, missä siirrämme maassa opitut asiat myös hevosen selkään, palautteen ja harjoitteita kotitreeniin ja maukkaan lounaan.

Kurssin vetäjänä toimii jo yli kymmenen vuotta ratsastajien pilatesta ohjannut Method Putkisto Pilates ja Mindfulness ohjaaja Tiina Vinnari. www.methodputkisto.com/tiinavinnari

Kurssi järjestetään Talli Fludabaerissa Vihdissä, missä on oma pilates-studio ja iso maneesi sekä kenttä ratsastusta varten.
Hinta 100€ (sis. alv) sisältää tallin hevosen käyttöön tai päiväkarsinan omalle hevoselle.
Ilmoittautumiset Katariinalle, tallifludabaer@outlook.com.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: