Syksyn tunnit löytyvät nyt Hopotista!

Syyskausi 2020 starttaa sunnuntaina 2.8.2020. Elokuussa tunnit ovat vielä tutustumistunteja, joten varsinaiset viikkotunnit alkavat tiistaina 1.9.2020. Elokuun tunnit voi maksaa kertamaksuna tai tallikorteilla. Kausikortin voi ostaa 1.9. alkavista tunneista alkaen. Elokuun tunneille voi hyvin tulla vaikka olisi uusi tai vanha tuttu tallillemme. Tutustumistunnit ovat juuri tarkoitettu sitä varten, että voi huoletta tulla tutustumaan meidän hevosiin, talliin ja uusiin opettajiin. Syyskauden kausitunnit ovat 1.9.-21.12.2020. Tuntikalenteriin lisätään vielä maastoja ja tarpeen vaatiessa muitakin tunteja. Joten vielä voi esittää toiveita omasta ryhmästä, alkeiskursseista tms. jotka voidaan lisätä syksyn kalenteriin.

Tuntikalenteri löytyy Hopotista: https://hopoti.com/stable/TalliFludabaer-IslanninhevostalliVihdissa

Syksyn 2020 opettajat ovat:

  • Ma ja ti: Linda Åberg
  • To: Annastiina Jäppinen
  • Pe: Essi Labart
  • Su: Jutta Mäntynen

Opettajien esittelyihin pääset tästä: https://tallifludabaer.com/tallinvaki/

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: