Syyskuun alussa alkaa lasten 10-kerran alkeiskurssi

Nyt Hopotiin on lisätty lasten alkeiskurssi torstaihin klo 18-19 3.9.-5.11.2020. Kurssilla opetellaan hevosten käsittelyä ja ratsastusta aivan alusta lähtien. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Tämän kurssin jälkeen on mahdollisuus jatkaa samaan kellonaikaan jatkuvilla  viikkotunneilla kauden loppuun asti. Alkeiskurssi on joka torstai klo 18-19 3.9.2020-5.11.2020 välisellä ajalla. Ensimmäisellä kahdella kerralla harjoitellaan hevosten varustamista, taluttamista, harjaamista ja hieman kokeillaan selässä istumista. Sen jälkeen hevosten varustaminen tunnille suoritetaan jo enemmän itsenäisesti (toki avun kanssa) ja keskitytään enemmän ratsatuksen opetteluun.


Paikan kurssille voi nyt varata suoraan Hopotista: https://hopoti.com/stable/TalliFludabaer-IslanninhevostalliVihdissa
Mikäli kurssille ilmoittautuu 3 osallistujaa, voidaan se järjestää. Alkeiskurssi on kurssiluontoinen, joten poissaolokertoja ei voi korvata muilla tunneilla (koska vastaavan tasoisia muita tunteja meillä ei ole). 10-kerran kurssin jälkeen, voi jatkaa viikkotunneilla, jolloin voi poissaolotunnit korvata myös muilla tunneilla (sopiva korvaustunti on su klo 18-19). 
Mikäli kurssille ei saada tarpeeksi osallistujia eikä sitä pystytä järjestämään, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ensimmäistä kertaa. Tällöin kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä. Ikäsuositus 7 vuodesta ylöspäin.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: