Kevään 2021 kausitunti-info

Kevään 2021 tunnit on nyt julkaistu Hopotiin. Kausi alkaa 4.1. ja jatkuu aina toukokuun loppuun 30.5.2021 asti. Pieniä muutoksia viikko-ohjelmaan tuli, hevosten vapaapäivä vaihtui keskiviikosta torstaihin, opettajakaartissa pientä muutosta ja taitotasokuvauksia hieman päivitettiin. Meidän tallin askellajitunteihin sopivat taitotasokuvaukset on nyt luettavissa Hopotin etusivun lisäsivulta tai nettisivuilta ”taitotasot” -kohdasta. Käy lukaisemassa ne ja varaa paikkasi kevään tunneille sopivaan ryhmään. Tunnit ovat olleet kovin täysiä nyt syksykauden, joten kannattaa varata kausikortilla vakiotunti varmistaakseen mahtumisensa mukaan myös kevätkaudella.


Lapsille jatkuvat omat junnutunnit, ja toivotaankin että lapset (alle 14v) osallistuvat pääosin vakiojunnutunneilleen. Mikäli lapsi haluaa osallistua jollekin muulle tunnille, tulee tämän tunnin sopivuus varmistaa tallilta etukäteen. Mikäli lapsi ei mahdu haluamalleen junnutunnille, niin olethan yhteydessä niin yritetään yhdessä löytää sopiva ryhmä, tai mahdollisesti kerätä uusi vakiojunnuryhmä. Nyt maanantaisin oleva junnujen perustasontunti on suunniteltu jatkavan edelleen maanantaisin, mutta klo 17-18 ja tällä hetkellä torstaisin pyörivä junnujen alkeistunti siirtyy tiistaille klo 17-18.


Uudet 10-kerran alkeiskurssit sekä aikuisille että lapsille on suunniteltu keskiviikolle ja sunnuntaille. Lisätietoja sähköpostilla tai voit ilmoittautua myös suoraan Hopotista. Toivottavasti saadaan alkeiskurssit toteutumaan, eli rohkeasti ilmoittautumaan. Alkeiskurssin jälkeen samoissa ajankohdissa jatkuvat alkeistason tunnit, joten harrastusta voi jatkaa alkeiskurssin jälkeenkin jos kipinä syttyi.


Mikäli sinulla on oma porukka jonka kanssa haluaisit harrastaa vakiotunnilla viikoittain, voidaan teille korvamerkitä joku oma vakiotunti. Ole tästä yhteydessä opettajaasi tai tallin sähköpostiin, niin varataan teille oma vakioaika.


Hinnat pysyvät samana kevätkaudellakin sekä monta kertaa viikossa ratsastavien alennukset. Kaksi kertaa viikossa ratsastaville siis -10% toinen viikkotunti kausikorttihinnasta ja kolme kertaa viikossa ratsastaville -20% kolmannesta viikkotunnista. Kausikortin ostaneet voivat edelleen ostaa yksittäisiä lisätunteja samaan kausikortin tuntihintaan. Maksuvälineenä meillähän käyvät myös Smartum, Edenred, ePassi ja Tyky-setelit.


Opettajien osalta tunnit jakautuvat seuraavasti:

Ma, Ke ja Pe : Essi Labart

Su: Katariina Koskela

Ti: tammi-helmikuu parilliset viikot Annastiina Jäppinen, parittomat Linda Åbergmaalis-toukokuu Ansu jatkaa edelleen parilliset viikot, kun taas parittomat pitää Jutta Mäntynen


Kisaryhmää ei virallisesti järjestetä koska kevään koronatautitilanteen johdosta kisojen toteutuminen on epävarmaa. Kokeneiden tunneilla kuitenkin käydään läpi kisaamiseen liittyviä asioita ja treenataan jos hieman kisat mielessä pitäen. 


Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: