Kevään 2021 tunnit nyt Hopotissa

Joulu lähestyy ja syyskausi lähestyy loppua. Näin ollen kevään 2021 tunnit on nyt julkaistu Hopotiin. Kausi alkaa 4.1. ja jatkuu aina toukokuun loppuun 30.5.2021 asti. Pieniä muutoksia viikko-ohjelmaan tuli, hevosten vapaapäivä vaihtui keskiviikosta torstaihin, opettajakaartissa pientä muutosta ja taitotasokuvauksia hieman päivitettiin. Meidän tallin askellajitunteihin sopivat taitotasokuvaukset on nyt luettavissa Hopotin etusivun lisäsivulta tai nettisivuilta ”taitotasot” -kohdasta. Käy lukaisemassa ne ja varaa paikkasi kevään tunneille sopivaan ryhmään. Tunnit ovat olleet kovin täysiä nyt syksykauden, joten kannattaa varata kausikortilla vakiotunti varmistaakseen mahtumisensa mukaan myös kevätkaudella.

Lue lisää kevätkauden tunneista ajankohtaisista.

Hyvää loppuvuotta kaikille ja toivotaan että koronatautitilanne helpottaa ja voidaan jatkaa ratsastuksia normaalisti kevätkaudella.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: