Syksyn 2021 tuntivaraus aukeaa Hopotissa pe 28.5. klo 10.

Ensi syksyn kausitunnit tulevat myyntiin huomenna pe 28.5. klo 10. Viikko-ohjelma on jo nähtävissä Hopotissa, mutta varaus aukeaa vasta huomenna. Syyskauden kesto on 18 viikkoa ja se alkaa ma 16.8.2021. Näin alkuun on mahdollista tehdä vain kausivarauksia, ja jos paikkoja jää ne avataan myöhemmin tallikorteilla ja irtotunteina varattaviksi.
Kahden viikoittaisen tunnin (kaksi kausikorttia) alennus on -5% toisesta kausikortista ja 3h/vko alennus on -15% kolmannesta kausikortista. Aiemmista vuosista poiketen myös toinen ja kolmas viikkotunti ostetaan kausikortilla (ei tallikorteilla kuten ennen) ja maksuksi valitkaa lasku. Ilmoittakaa sähköpostilla että olette ostaneet toisen/kolmannen kauden niin käydään laskulle korjaamassa uusi alennettu hinta.
Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä (Smartum, Edenred, Tyky, E-passi), niin laita maksu liikuntasetelien verkkomaksun kautta tallille, lähetä maksusta kuitti sähköpostilla ja että mitä haluat ostaa, niin laitetaan Hopotiin tallikortteja/varataan manuaalisesti kausi.
Syksyllä opettajina ovat su, ma, ti ja pe päivätunnilla Katariina Koskela ja ke ja pe iltana Essi Labart. Lauantaihin on tulossa baanatunteja, hevostaitotunteja ja hevosten tuuletus maastoja, mutta koska ne eivät ole joka viikko, niitä ei vielä näy Hopotissa. Näistä valtaosan pitää Essi.
Syyskauden alusta astuu voimaan myös painoraja 80kg hevosten hyvinvoinnin ja jaksamisen takia. Meillä on aika paljon pienikokoisia hevosia ja ne tekevät paljon töitä, joten haluamme varmistaa jatkossakin, että ne voivat tehdä työnsä terveinä ja pirteänä.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: