Kevätkauden 2022 tunnit nyt Hopotissa

Kevään 2022 tunnit aukeavat varattavaksi portaittain. Ensimmäisessä vaiheessa ne, joilla on ollut syyskaudella kausipaikka, voivat vahvistaa jatkavansa samalla tunnilla keväällä. Tämän jälkeen pe 5.11. klo 12 alkaen, syyskaudella kausipaikalla olleet voivat varata mitä vain kausipaikkoja (eli jos vaikka haluaa vaihtaa päivää kevätkaudelle). Maanantaina 8.11. klo 12 avautuu kaikille mahdollisuus varata kausipaikka kevätkaudelle 2022. Tämän jälkeen jos paikkoja jää, avataan ne 10-kertakortilla ja irtotunteina varattaviksi. Kausipaikan tuntia voi vaihtaa, peruuttaa ja varata uuden, samalla tapaan kuin 10-kerran kortilla varattua.

Tuntihinnat nousevat parilla eurolle vuoden vaiheessa. Kausikorttilaiset voivat edelleen ostaa lisätunteja samaan kausikortin tuntihintaan läpi koko kauden ja toisesta viikottaisesta kausituntipaikasta saa 5% alennuksen ja kolmannesta 15% alennuksen koko kaudelta.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: