Kesäkuun tunnit auki 9.5.2022 klo 10.

Kevätkausi lähenee loppuaan ja viimeiset kevätkauden tunnit ratsastetaan sunnuntaina 5.6.2022. Muistakaa käyttää siihen mennessä rästitunneilta tulleet tallikortit pois, kaikkien kausikorttituntien viimeinen käyttöpäivä on kevätkauden lopussa. 10-kerran kortit ovat kuitenkin voimassa ostopäivästä 3 kk, joten jos niitä on vielä jäljellä niin ne käyvät kesäkuun tunneille. Kevään kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa kesätunteja samaan kausikorttihintaan kun kevätkauden lisätunnit.

Kesäkuulle on tulossa monipuolisesti erikoistunteja mm töltin tahtivirheitä, istuntajuttuja, laukannostoja, puomeja, tasapainoa ja maastoja. Juhannusta ennen on reipas 2h maasto ja sen päälle hevosten uittamista ja mahdollisuus rantasaunaan. Kesäkuun lauantaipäivillä on erilaisia kursseja ja teemapäiviä ja päälle mahdollisuus majoittua Pehtoorilassa ja saunoa rantasaunassa. Nämä löytyvät palvelut kohdasta Hopotista.

Kesäkuussa ma, ke ja to tunnit pitää Essi, ti tunnit Ninni, su tunnit Kata. Pe on hevosten vapaapäivä ja lauantait vaihtelevat.

Kesäkuun tunnit tulevat myyntiin ma 9.5.2022 klo 10:00.

Kesäkausi jatkuu 3.7. asti jonka jälkeen hevoset viettävät kuukauden mittaisen kesäloman. Elokuussa tunnit jatkuvat heti kuun alussa, muutamat ensimmäiset viikot kesäkuun tapaan ja kausitunnit pyörähtävät käyntiin 15.8.2022.

Kausitunnit tulevat myyntiin ennen kevätkauden päätöstä.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: